30 de juny 2012

Resultat CAMPIONATS DE CATALUNYA (RELLEUS)

CAMPIONATS DE CATALUNYA ( MANRESA)
El relleu mixte de l'any 2004 classificat en la prova dels 4 x 50 mtes. estils per la Final dels Campionats de Catalunya de relleus que s´ha celebrat avui dia 30 de juny a Manresa, ha realitzat un gran relleu, obtinguent un molt meritòri 20è lloc en el Campionat.
Ha estat una prova en què en un primer moment el relleu ha sortit amb nervis, però a mesura d´anar avançant, ha estat a un gran nivell, obtinguent un molt bon temps, total de 4:02:67. Un resultat, que fa pensar que aquest planter que surt del club, està en el bon cami i a un alt nivell.Cal dir que ha estat la primera vegada, que aquests nedadors realitzaven una prova d´aquest tipus amb una piscina de 50 metres, i la veritat, es que el resultat ha estat excel·lent.
El relleu està format per:
- Raquel Nieto
- Aura Vilarrasa
- Marc Gifreu
- Júlia Crivillers.
Enhorabona i moltes felicitats a tots ells.
C.N.Castellfollit

18 de juny 2012

Resultats Campionats de Catalunya "Benjami" de Lleida


Els resultats han estat correctes. Els dos nedadors, han aconseguit rebaixar les seves marques personals en cada prova, deixan entreveure que van pel bon camí i a l´espera d´un estiu molt competitiu.
Destacaria el 50 mtes papallona de l'Arnau Vila amb un temps de 0:43.70 ocupant el lloc 22 de la classificació general,  i també el 50 mtes. braça de l'Adrià Martínez amb un temps de 0:51.00 també millorant algunes posicions en la classificació general.
A tots dos els hi donem anims per anar endavant i donar-lis les gràcies per representar aquest club al campionats de Catalunya , deixant un bon regust i bones sensacions.

C.N.Castellfollit



15 de juny 2012

RESULTAT COPA CATALANA DE BASE ALEVÍ -Grup "C"-


Els nedadors alevins del C.N.Castellfollit han aconseguit la sisena plaça la Final de la Copa Catalana de base alevina celebrada aquest cap de setmana passat a Sitges.Els nostres nedadors han aconseguit després d'una competició molt lluitada un total de 638 punts,. Cal destacar la quarta posició en masculins i la vuitena en femenins. Amb aquesta puntuació aconseguida ha permès millorar sis posicions en el rànquing, s'ha passat del 36 al lloc 30 !!!!! Tot un èxit !!!
La classificació final de clubs ha estat la següent: 1er.- C.N.Premia amb 863 punts, 2on.- C.N.Caldes amb 785punts, 3er.- C.N.sant Sadurní amb 770 punts, 4art.- C.N.Sitges amb 705 punts, 5è.- Geieg amb 683 punts, 6è.- C.N.Castellfollit amb 638 punts, 7è.- C.N. Vilafranca amb 635 punts, 8è.- Manyanet C.N. amb 624 punts, C.N. Parets amb 570 punts i 10è.- C.N. Rubi amb 565 punts.

Moltes felicitats a: Cecilia Aguilar, Sofia Castelló, Ivet Navarro, Mireia Reverter, Anaïs Espigulé, Maria Pages, Gerard Villalta, Marc del Saz, Marc Nieto, César Pozas, Pau Fàbrega, Sergi Sotillo i Israel Romero.

C.N.Castellfollit

06 de juny 2012

Final de la Copa Catalana (Sitges) "Alevins"

Com bé ja sabeu gràcies a la bona temporada d'hivern que s'ha fet, als bons resultats i a la feina dels entrenadors, aquest proper dissabte 9 de juny l'equip aleví del Club es desplaçarà a Sitges per a participar en la Final de la Copa Catalana de Base grup "C". Això és un fet històric pel nostre Club. Competirem amb els millors !!!!!

La sortida serà a les 10 del matí des de la Plaça Catalunya.
El Club es farà càrrec del dinar dels nedadors.
Cal portar posat el xandal el club i el polo.


CONVOCATS:

Sofia Castelló               Marc del Saz             César Pozas
Anaïs Espigulé             Sergi Sotillo              Pau Fàbrega
Mireia Reverter            Marc Nieto                Israel Romero
Maria Pagés                 Gerard Villalta
Cecilia Aguilar
Ivet Navarro


Quin equiparràs !!!!! segur que deixarem el nom del Club al lloc on es mereix.
Fins dissabte
C.N.castellfollit