27 d’abril 2014

ÚLTIMES NOTÍCIES !!!

Avui dissabte ha estat un dia on per part de varis nedadors/ores del club Natació Castellfollit, han obtingut èxits esportius, on s´han de remarcar.



- En un primer moment desde Amsterdam (Holanda) ha arribat la notícia on la nedadora del Club la Paula SOTILLO, que es trobava realitzant el Campionat d´Europa de Patinatge Artístic, amb el seu Grup i realitzant el Ball " AMB SENTIMENT " ha aconseguit la 3ª posició del campionat d´Europa.(cal dir que era la primera vegada que aquest grup participava en un Campionat d´aquesta rellevància).

MOLTES FELICITATS !!

- Tot seguir venia la primera noticia dels resultats del Torneig de Natació d´Eivissa on en Miquel Grau en la prova de 100 Crol, realitzava una molt bona marca personal amb 1:00:51 i qüasi arribava al seu objectiu de baixar del minut.

FELICITATS MIQUEL !

- Una hora mes tard era notícia la 1ª Medalla de Plata d´en TOMASET al Torneig de Natació d´Eivissa.

FELICITATS TOMASET !!
 

-I tot just mes tard saltava l´altre notícia de la nedadora SANDRA SOTILLO on també està a Amsterdam (Holanda) , que es trobava realitzant el Campionat d´Europa de Patinatge Artístic, amb el seu Grup i realitzant el Ball "RESPIRA" aconseguint la 1ª posició del campionat.

MOLTES FELICITATS CAMPIONES !!.

Dissabte, un dia plè de bones noticies i a l´espera del diumenge poder-ne donar alguna més.