29 d’agost 2016

FESTA FINAL DE CURSETS DE NATACIÓ D'ESTIU AL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT

Estem a finals d'agost, i això vol dir que els cursets de natació que ha organitzat el C.N.Castellfollit els mesos de juliol i agost també arribem a la seva fi.
Enguany amb una gran participació de nens i nenes de Castellfollit i pobles veins.
I per tenir-ne un bon record, el C.N.Castellfollit organitza la tradicional " FESTA DE FINAL DE CURSETS", que es farà el properdissabte 3 de setembre a les 11:30 del matí a la Piscina Municipal "Josep Illa" de Castellfollit de la Roca.
Una festa  on tots els nens i nenes que han assistit a les classes de iniciació, manteniment i tecnificació de natació, podran mostrar als seus pares, familiars i amics les evolucions aconseguides durant l'estiu. Tothom hi està convidat !!!
Tots els participants tindran el seu diploma acreditatiu i altres sorpreses.
I aprofitant aquest acte i per tancar la temporada d'estiu de la piscina, el C.N.Castellfollit i el bar Local Social organitzem unaARROSSADA POPULAR oberta a tothom.
El menú serà:
                                     - amanida catalana
                                     - arròs
                                     - postres
                                     - Aigua - vi - cava - pa i café
Preu: 
                       Fins a 14 anys               10 €
                       Més grans                      13 €



28 d’agost 2016

COMIAT A SERGI VIVET ENTRENADOR DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT

Sergi Vivet va tenir el passat dissabte dia 27 d'agost, l'ocasió d'acomiadar-se com és mereix del C.N.Castellfollit, entitat on ha desenvolupat la tasca d'entrenador aquestes dues últimes temporades. Durant el sopar, que va comptar amb la presencia de tots els nedadors i nedadores que durant aquest dos anys han estat a les seves ordres, dels pares i membres de la junta, es va destacar la gran tasca realitzada per en Sergi. Ha estat un entrenador importantíssim en el creixement del Club i que ha estat una peça clau pels nombrosos èxits esportius.
En Sergi Vivet, que no va poder contenir les llàgrimes en el seu discurs de comiat, va fer una cronologia des de que en Pere Vilà, president del Club, li va oferir la possibilitat d'entrenar al C.N.Castellfollit fins arribar al dia d'avui. Va agrair als pares, membres de la junta per la seva col·laboració i confiança  dipositada en ell, però sobretot als nedadors i nedadores pel seu treball, implicació, sacrifici i  sobretot en creure en el seu sistema de treball. També va animar a continuar endavant i donar el mateix suport al nou entrenador.
Va ser una vetllada entranyable i molt emotiva, i que tots els qui formem el Club Natació Castellfollit esperem i desitgem a nen Sergi una carrera plena d'èxits esportius  com entrenador.

Imatge d´en Sergi Vivet fent el discurs de comiat.

Imatge del pastís realitzat en l'acte.

Obsequis donats per part dels assistents, amb en Sergi. 

Imatge dels assistents enmig del sopar.

Imatge de´n Sergi Vivet en el moment de tallar el pastís.

Imatge de´n Sergi dient unes paraules d'agraïment

Imatge de´n Sergi rebent els obsequis per part dels assistents.

MOLTES GRÀCIES I SORT !!




27 d’agost 2016

CLOENDA DELS CURSETS DE NATACIÓ PER ADULTS

Aquest passat divendres es va dur a terme l'última sessió del curset de natació per adults a la piscina del C.N.Castellfollit. Unes sessions que s'ha desenvolupat durant tot el mes d'agost i que ha comptat bon grup de dones, que han pogut gaudir d'aquesta activitat organitzada pel C.N.Castellfollit.
Després, com es pot veure, d'una divertida sessió de salts i jocs aquàtics dirigits pels monitors Núria Vilà i Salomon Aguilar, han recuperat les forces en un esplèndid esmorzar al Bar Local-Social del Club.


imatge realitzada enmig de l'ultim curset.

imatge dels assistents així com dels monitors que l'han realitzat.

Imatge de la celebració final i cloenda del curset de natació per adults estiu 2016.


22 d’agost 2016

STAGE DE PRETEMPORADA 2016/2017

Encara no hem finalitzat la temporada esportiva d'estiu i ja estem preparant la propera. El Club no pare !!!
Per aquest motiu us informem que per segon any, el Club organitzarà un stage al Camping Riembau de Platja d'Aro els dies 23-24 i 25 de setembre. Unes magnífiques instal·lacions per poder començar amb bon peu la nova temporada.
L'objectiu de l'stage és proporcionar un temps de treball, de diversió, de convivència i sobretot de fer Club.
Per això, per no oblidar-vos, apunteu a la vostra agenda del 23 al 25 de setembre Riembau us espera !!!!
No us ho podeu deixar escapar.



21 d’agost 2016

REGITZELL DE MEDALLES AL NEDADOR COMPLET DE SANTA COLOMA DE FARNERS



Aquest passat dissabte dia 20 d'Agost i durant el matí , es va celebrar a la piscina de Santa Coloma de Farners, la diada de natació del Nedador Complert. Un matí al qual tots els nedadors, realitzaven les 4 modalitats/estils de natació. Que un cop sumats tots els 4 temps de les proves realitzades, es buscava el nedador/a que tenia el temps inferior i així succesivament completan el pòdium. Durant la diada, també es realitzaren proves de relleus competint tots els clubs assistents. Els resultats finals van deixar un gran regust i una gran satisfacció al Club Natació Castellfollit.

En l'apartat Individual:
- Or per l'Albert Vila i plata per l'Isaac Navarro en la categoria benjamina
- Or per la Claudia Oliveras (amb records del club de 13 anys en les proves de 50 papallona i 50 esquena) i bronze per la Núria masó en la categoria alevina
-Bronze per l'Arnau Vila en categoria alevina
-Or per la Laura Nieto en la categoria infantil
-Or per en Gerard Reixach i plata per l'Adrià Surribas en la categoria absoluta
-Plata per la Mireia Reverter en la categoria absoluta.
En l'apartat Relleus:
-Or en la categoria benjamina masculina
-Plata en la categoria benjamina femenina
-Or en la categoria alevina femenina
-Or en la categoria absoluta masculina
-Plata en la categoria absoluta femenina
-Or en el 12*50 lliures mixtes!
Gran trofeu i grans resultats dels nostres nedadors. Felicitats a tots/es i visca el Club Natació Castellfollit!!!
 Imatge del relleu Benjami en el podi.


 Imatge del relleu infantil en el podi.


 Imatge del relleu absolut de noies en el podi.


 Imatge del relleu Absolut de nois en el podi.

imatge de tots els nedadors que van aconseguir alguna medalla en el decurs de la diada.

Felicitats a tots ells !!


08 d’agost 2016

EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT CAMPIÓ DE LA COPA PIRINEUS 2016!

I ho hem tornat a conseguir, l'equip ha repetit novament la victòria en la classificació final, i en la categoria masculina i després de bastants anys també s'ha aconseguit la primera posició en la categoria femenina.
Així doncs, podem dir que ha set un èxit total i com podrem veure en la classificació final una victòria molt merescuda:
Castellfollit: 2196punts
Besalú: 1758 punts
Farners: 1571 punts
Jonquera: 1220 punts
Flaçà : 1181 punts
Sant joan: 720 punts
Volem felicitar a tots els nedadors/es que han participat en aquesta competició, els entrenadors, i també a tots els pares pel compromís que mostren any rere any. Sense vosaltres tot això no seria possible.
Un any mes, hem set els millors, tenim el millor equip de nedadors i la millor afició! Ara toca celebrar-ho com cal. 
Visca Castellfollit de la Roca i visca el Club Natació Castellfollit!!!

Imatge dels nedadors representants, anant a recollir el trofeu com a Campions en la classificació General en la categoria masculi.

Imatge de les nedadores representants, anant a recollir el trofeu com a Campions en la classificació General en categoria femeni.

 Imatge dels nedadors representants, anant a recollir el trofeu com a Campions en la classificació final general per Clubs.

MOLTES FELICITATS A TOTS !!!!! 



05 d’agost 2016

CAMPIONS DE LA COPA CHALLENGE DAVID MONER 2016


Continua l'època... El Dream Team de la Natació, amplia el seu reguitzell de títols i fites aconseguides. 
Aquest cop, i un any mes, els petits del club han aconseguit imposar-se despres de les 4 jornades de competició, la Copa CHALLENGE DAVID MONER 2016. Han revalidat el títol aconseguit la temporada passada. Ja en son uns quants. Com diuen uns "suma y sigue".
Ahir dijous es va celebrar la ùltima jornada a la Jonquera, i allà es va demostrar que aquests petits nedadors/dores no en tenen prou, en volen més, volen aconseguir noves fites, i el que se'ls hi posa al davant, i això no es fàcil, cada vegada hi ha més competència. 
Però amb la seva implicació, dedicació, esforç, serietat i les ganes de millorar el dia a dia i com no... amb la col·laboració dels entrenadors, i amb el suport dels pares en totes i cadascuna de les jornades, al qual ha estat d'admirar, s'ha aconseguit .
NENS/NENES " MOLTES FELICITATS CAMPIONS". 
- Després de 4 jornades la classificació final ha estat !!! ( Girona Swim )
7è- Sant Joan 124
6è- Farners 558
5è- La Jonquera 562
4art- Flaça 758
3er- Angles 860
2on- Besalú 1148
1er- Castellfollit 1259
Enhorabona a tots/es, i felicitar a l'equip tècnic format per l'entrenadora Núria Vilà i els monitors Anna Coma i Salomon Aguilar.
Ara toca fer el mateix amb la Copa Pirineus. Us esperem a tots/es aquest dissabte a la última jornada que es celebra a la piscina de Castellfollit. No hi falteu i veniu a celebrar el títol amb l'equip. Un cop acabada la competició hi haurà el sopar social i una banyada nocturna.
Visca el Club Natació Castellfollit!!! 

01 d’agost 2016

FESTA SOCIAL D'ESTIU i BANYADA NOCTURNA

El proper Dissabte 6 d'agost, el C.N.Castellfollit organitzarà la tradicional Festa Social d'Estiu i la Banyada nocturna.