09 de maig 2017

Bona actuacio dels nedadors el cap de setmana passat.

Els nedadors i nedadores prebenjamins i benjamins del Club, van tenir aquest dissabte una bona actuació en el decurs del III Trofeu Mercat del Trasto celebrar a Torelló. L'actuació més destacada va anar a càrrec de la Laia Oliveres que es va adjudicar la medalla d'or en la prova dels 50 mtes. lliures amb un temps excel.lent 0:35.15.
També en Marc Gifreu i l'Aura Vilarrasa van pendre part de l'entrenament zonal que la Federació Catalana de Natació va organitzar a Vic. Un entrenament dirigit pel Director Tècnic de la Federació Fernando Ibañez i que va comptar amb l'ajuda de la nostra entrenadora Anna Zamora. Aquest entrenament està emmarcat dins del programa de seguiment pels nedadors i nedadores de la categoria aleví.
Imatge dels nedadors que van assistir a la competició en categoria Prebenjamins i Benjamins

Imatge d'un nedador del club en el moment de la sortida

Imatge dels nedadors un cop finalitzada la competició.

Imatge de la nedadora Laia Oliveras a dalt el podium, havent quedat en la 1era posició de la prova.

Imatge dels altres nedadors del club que van assistir a l'entrenament realitzat per part de la Federació Catalana de Natació  organitzat a Vic