06 de setembre 2017

Festa cloenda cursets de natació

ANIMADA FESTA DE CLOENDA DELS CURSETS DE NATACIÓ A LA PISCINA DE CASTELLFOLLIT
Aquest dissabte 2 de setembre s'ha celebrat a la piscina de Castellfollit de la Roca la Festa de cloenda dels cursets de natació, que durant els mesos de juliol i agost ha portat a terme el C.N.Castellfollit. Durant la matinal un bon grup de nens i nenes han gaudit de jocs de cucanya, balls i activitats aquàtiques.
En les proves aquàtiques els nens i nenes han pogut demostrar, davant dels pares, familiars i amics, la seva  evolució i coneixements adquirits durant aquestes últimes deu setmanes. Un cop acabades la demostració aquàtica se'ls hi ha fet entrega del diploma acreditatiu i una medalla de record.
El President del Club, en Pere Vilà, en el seu parlament ha mostrat la seva satisfacció, ja que han estat una setantena de nens i nenes els que han participat en els cursets que organitza el C.N.Castellfollit, i felicitava a tots els nens i nenes pel nivell adquirit durant l'estiu. Ha agraït també els pares per la confiança que dipositen en el C.N.Castellfollit a l'hora d'escollir-nos per tal que els seus fills aprenguin a nedar. I per acabar ha agraït i felicitat a l'equip de monitors del Club, Anna Zamora, David Roura, Anna Coma, Edu Bartrina i en Kevin per la feina ben feta, dedicació i empatia cap els nens i nenes.







Imatges de les activitats fetes així com els que hi han participat.