31 de gener 2017

CAMPIONATS DE CATALUNYA ABSOLUT OPEN D'HIVERN DE NATACIÓ A TERRASSA

Entre el 3 i el 5 de febrer, el Club Natació Terrassa acollirà per desena vegada consecutiva el Campionat de Catalunya Absolut Open de natació, prova inclosa en el Circuit Català de Trofeus de Natació - Gran Premi Diputació de Barcelona. L’esdeveniment aplegarà 520 nedadors de 59 clubs diferents, entre els quals destaquen onze olímpics als Jocs de Rio, Erika Villaécija, Duane da Rocha, Marc Sánchez, Albert Puig, Judit Ignacio, Jèssica Vall, Marta González, Mireia Belmonte, Àfrica Zamorano, Joan Lluís Pons i Antonio Arroyo. La representació internacional anirà a càrrec d’un club danès.
El Club Natació Castellfollit hi estarà representat, després de molts anys,  per L'Adrià Surribas "Tomaset" que nedarà 50 i 100 mtes braça i la nedadora junior Núria Rodriguez que participarà en els 100 mtes. braça.
Molta a tots dos !!!!
Imatge del nedador del club en Adrià Surribas "TOMASET".

Imatge de la nedadora del Club Núria Rodríguez.

Imatge del rètol informatiu de la competició.




30 de gener 2017

BONES MARQUES I TRES NOUS RECORDS DE CLUB

Tal com vàrem informar, aquest passat dissabte la piscina del C.N.Centelles va ser l'escenari de la jornada de la Lliga junior, infantil i aleví. Un cop publicats els resultats oficials cal qualificar de molt bona la jornada, ja que  a part de millorar les seves marques personals la majoria de nadadors, s'han batut tres records de Club.
Els records batuts han estat els següents:
4 x 50 mtes estils absolut femení, el relleu format per Núria Masó-Núria Rodriguez-Clàudia Oliveras-Mireia Reverter amb un temps de 2.19.42 han batut el record, l'anterior 2.21.39 estava en possessió des de l'any 1994 de l'Anna Gelis-Neus Coma-Aleydis Viñolas-Susanna Reixach.
100 mtes esquena femení 14 anys: Clàudia Oliveras amb un temps de 1.17.42 ha batut el record de Club, anterior amb un temps de 1.17.84 estava en possessió de l'Anna Costa des de l'any 1995.
100 mtes esquena femení 15 anys: Laura Nieto amb un temps 1.19.06 ha batut el record de Club, anterior 1.20.18 que estava en possessió  de la Núria Vilà des de l'any 2008.

Imatge de les 4 nedadores que van aconseguir un Nou rècord de Club amb 4x50 estils absolut femení. La Núria Masó ,  la Clàudia Oliveras , La Mireia Reverter i la Núria Rodriguez.
 
Imatge de les nedadores que van aconseguir nous rècords de club ara individualment. La Clàudia Oliveras , la Núria Masó , i la Laura Nieto.

FELICITATS A TOTES ELLES .
C.N.Castellfollit


29 de gener 2017

Jornada de Lliga a la piscina del C.n. Centelles

A falta dels resultats oficials bones marques i molt bones sensacions en la jornada de lliga junior, infantil i aleví, de dissabte dia 28,  a la piscina del C.N.Centelles. El sacrifici, la predisposició i el treball ben fet per part de tots els nedadors i nedadores del C.N.Castellfollit comença a donar el seu fruit. Enhorabona a l'equip i a l'entrenadora!!!



A seguir aixì.
C.n.Castellfollit.

17 de gener 2017

BONES MARQUES EN LA JORNADA DE FONS I ESTILS CELEBRADA A LLORET DE MAR

L'equip aleví del del C.N.Castellfollit ha disputat a la magnífica piscina de Lloret de Mar la jornada de Fons i Estils. Aquesta jornada constava en nedar les proves de 400 mtes. lliures i els 200 mtes estils. Una jornada molt important, on es pot  veure el treball portat a terme fins ara pels nedadors/es, ja que la suma d'aquestes dues proves poden donar el passaport per a participar en els Campionats de Catalunya aleví d'hivern que es celebraran a finals de febrer a Manresa.
En línies generals els resultats obtinguts pels nostres nedadors son més que bons, ja que tots han millorat les seves marques personals, uns més que altres, però tots han millorat, mostrant que l'equip està en una línea ascendent. Aquests fet en fa sentir optimistes en poder tenir més d'un representant en els Campionats de Catalunya.
Ara toca esperar la publicació del rànquing final.
L'equip estava format per: Marc Gifreu, Raquel Nieto, Júlia Crivillès i Aura Vilarrasa.

Imatge dels nedadors que van participar en la competició de Lloret de Mar.

10 de gener 2017

BALANÇ POSITIU DE PARTICIPACIÓ DE LES ACTIVITATS DE NADAL ORGANITZADES PEL C.N.CASTELLFOLLIT


Durant les passades festes nadalenques el C.N.Castellfollit ha organitzat diverses activitats al poble per entretenir tant a petits com a grans. Unes amb més participació que altres, però que ajuden a la vitalitat del poble.
Dins el marc de la programació es va començar el 18 de desembre on una trentena de persones varen participar en la 1a. Passejada familiar i solidaria amb "La Marató de TV3". Tot seguit un centenar de persones es van reunir a la sala polivalent de la piscina per celebrar el tradicional Dinar de Nadal i la Cagada del Tió. Posteriorment es va celebrar la primera de les grans quines que s'han organitzat per aquestes festes.
També el C.N.Castellfollit conjuntament amb l'U.E. Castellfollit varen organitzar dos dies de quines que ompliren de gent el Centre Cívic.
Des del C.N.Castellfollit es fa una valoració molt satisfactoria de les diferents activitats organitzades. I vol agrair a totes les persones que hi han col·laborat en l'organització i a les que hi han assistit.

Imatge dels presents en la passejada familiar per la Marató de TV3.

Imatge de la realització del dinar Nadalenc 2016 del Club Natació Castellfollit..

Imatge de la gent que va participar en la quina de Nadal 2016.

09 de gener 2017

El Club Natació Castellfollit no ha parat aquests dies de Nadal

Tal com havia programat l'equip tècnic del Club, s'han aprofitat aquests dies de Nadal per portar a terme uns entrenaments intensius a la piscina de Sant Pere de Torelló, per tal d'afrontar amb garanties els propers esdeveniments esportius (campionats de Catalunya, Trofeu Josep Tresserres, Trofeu Ciutat d'Eivissa,...). Uns dies on s'ha combinat el treball dins a l'aigua amb la preparació física. Els més petits de l'equip, benjamins i prebenjamins, han fet uns entrenaments més centrats en la tècnica dels estils.
Durant aquests dies, com es pot veure en aquest recull fotogràfic, a part del treball dins la piscina s'han realitzat altres activitats relacionades amb l'esport com va ser la pujada a peu al Santuari de Bellmunt, nedar 100 de 100, sortida amb raquetes de neu a Vallter 2000, jocs cooperatius...
L'entrenadora del Club, Anna Zamora, es mostrava molt satisfeta pel treball portat a terme, però sobretot pel grau d'implicació i interès mostrat per  tots els nedadors i nedadores aquests dies.
Realment han estat uns dies molt ben aprofitats.









 
 

 imatges dels nedadors que van assistir en les activitats vàries fetes pel club Natació Castellfollit

04 de gener 2017

Sortida conjunta dels nedadors i nedadores del C.N.Tàrrega i C.N.Castellfollit a Vallter 2000.

El dimarts 3 de gener i dins la programació d'entrenaments d'aquests dies de Nadal estava programada una sortida amb raquetes de neu a Vallter 2000.
Aquesta sortida programada pels entrenadors del C.N.Tàrrega i C.N.Castellfollit, Sergi Vivet i Anna Zamora, i amb el suport important dels monitors de l'estació Vallter 2000, es va portar a terme un treball físic, centrat en treballar ...la resistència aeròbica fora de l'aigua.
Es va pujar fins el Coll de la Marrana on es va dinar i gràcies al bon temps es va poder contemplar una magnífica panoràmica.
Però un dels objectius d'aquesta sortida era també que els nedadors i nedadores dels dos clubs compartissin una nova experiència esportiva i es relacionèssin.
Des del C.N.Castellfollit valorem positivament aquesta iniciativa i animem que aquests tipus de trobades continuin.



Imatge dels nedadors ( nois ) que van assistir en aquest dia. 

Imatge de tots els nedadors en grup .

Imatge més detallada dels nedadors dels dos clubs C.N.Tàrrega i C.N.Castellfollit