27 de març 2017

Genís Grau a la Copa d'Europa

BRILLANT ACTUACIÓ D'EN GENIS GRAU A LA COPA D'EUROPA DE TRIATLÓ DE GRAN CANÀRIA.
El nedador del C.N.Castellfollit ha aconseguit un excel·lent resultat a la Copa d'Europa de Triatló que s'ha celebrat a Las Palmas de Gran Canària aquest passat cap de setmana. Aconseguint un 8è lloc en la classificació general. Amb aquest resultat ,i a falta de confirmació per part de la Federació Espanyola, en Genís s'ha assegurat la seva participació en la Copa del Món sub 23 de triatló  de Madrid. En Genís ens ha comentat estar molt content, tot i que a l'última volta corrent del dur circuit ha patit molt. El proper cap de setmana en Genís participarà en una altra prova de la Copa d'Europa de Triatló que és celebrarà a Quarteira (Portugal).
Felicitats i molta sort Genís !!!!


23 de març 2017

Entrenament i sessió treball físic - CROSSFIT

Aquest passat dimecres una nova sessió d'intens treball físic al Gimnàs Crossfit de Les Preses.La sessió dirigida per l'instructor Giancarlo Reategui, s'ha basat en fer un treball físic general i de força per tal de millorar la condició física. Ha estat un entrenament intens, motivador i superdivertit.
Gràcies Giancarlo i al Gimnàs Crossfit Les Preses !!!!

Imatge dels assistents.

19 de març 2017

ENTRENAMENT ZONAL ALEVÍ I BENJAMÍ A VIC

Acompanyats per l'entrenador David Roura, 8 nedadors del nostre Club varen participar aquest passat dissabte al matí a l'entrenament zonal, a la piscina del C.N.Vic ETB. Tres nedadores en categoria aleví: Marc Gifreu, Júlia Crivillès i Aura Vilarrasa. i cinc en categoria benjamí: Èric Ventulà, Laia Oliveras, Duna Crivillès, Anna Moreno i Aina Salvador.
La sessió va estar dirigida per en Fernando Ibañez Director Tècnic de la Federació Catalana de Natació amb l'ajuda dels diferents entrenadors dels clubs participants.
L'objectiu d'aquesta trobada era treballar els continguts bàsics de formació referents a la seva categoria.
El nostres entrenador, David Roura, comentava un cop finalitzada la sessió, "estar molt satisfet ja que ha estat un entrenament en grup molt positiu i molt enriquidor pels mateixos entrenadors".

Imatge dels nedadors que van assistir a l'entrenament.

50 ANIVERSARI DEL C.N.FARNERS. MOLTES FELICITATS !!!!

Aquest passat dissabte el C.N. Farners ha volgut celebrar el seu 50è. aniversari de la seva fundació amb una gran competició . Una competició on quasi tots de clubs de la provincia ,de la delegació Girosona i d'arreu de Catalunya han volgut estar al costat del C.N.Farners en aquesta efemèride tant important.
Ha estat un Trofeu amb molta participació, uns 250 nedadors/es,  i d'un gran nivel esportiu.
Els nedadors i nedadores del C.N.Castellfollit no han defraudat i han estat a l'altura de la competició, competint a un bon nivell S'han aconseguit dues medalles molt treballades. Les dues han estat de plata. La Núria Rodriguez en la prova dels 100 mtes braça absoluts i la Laura Nieto en els 100 mtes lliures infantil.
Enhorabona a tot l'equip i a continuar entrenant amb il·lusió i ganes per tal de anar millorant.

Imatge dels nedadors que van participar en la competició de Santa Coloma de Farners

Imatge de la nedadors Núria Rodriguez que va aconseguir una medalla.

Imatge de la nedadors Laura Nieto que va aconseguir una medalla. 

Imatge de les dues nedadores juntes, just despres de les competicions .

17 de març 2017

BONS RESULTATS ACONSEGUITS A CENTELLES I A LLORET DE MAR

Els nedadors de categoria aleví, infantil i junior del Club es varen desplaçar a la piscina del C.N.Centelles, on es va celebrar la 4ª jornada de lliga. En aquesta jornada els nedadors  del C.N.Castellfollit  van competir amb nedadors del C.N.Olot, C.N.Torelló, C.N.Vic ETB i C.N.Centelles. Va ser una jornada molt exigent ja que els nedadors i nedadores varen nedar moltes proves.Alguna d'elles, com els 400 mtes. estils en categoria aleví, complicada i molt exigent tècnicament. Tot i així es va competir a un molt bon nivell, prova d'això son els tres nous records de club aconseguits:
La Núria Masó amb un temps de 0.34.91 en la prova dels 50 mtes. esquena femení 14 anys.
La Laura Nieto amb un temps  de 5.00.24 en els 400 mtes. lliures femení 15 anys.
I el relleu dels 4 x 100 mtes. lliures femení absolut format per la Clàudia Oliveras, Núria Masó, Núria Rodriguez i Laura Nieto amb un temps de 4.33.25 varen millorar considerablement els 4.42.74 instaurat l'any 1992 !!!!!
A Lloret de Mar es varen desplaçar els prebenjamins i benjamins per celebrar-hi la cinquena jornada pel que fa als benjamins i la tercera jornada pels prebenjamins. Una jornada on els més petits del Club varen tenir una molt bona actuació. La majoria dels nedadors/es varen millorar les seves marques personals, ocupant llocs destacats en la classificació. Destacaríem:
El 1er. lloc en 100 mtes esquena i 2n. en 50 mtes. papallona de l'Aina Salvador.
El 1er. lloc en 100 mtes. papallona de la Laia Oliveras.
Els dos segons de l'Eric Ventulà en 50 mtes. papallona i 100 mtes. esquena.
I el 2on. lloc en 50 mtes. lliures de la Núria Gifreu.
Enhorabona a tots i a continuar entrenant com fins ara !!!


Imatge dels nedadors del club que van competir a Centelles.

Imatge dels nedadors del club que van competir a Lloret de Mar.

Imatge del "bon rollo" dels nedadors/ores del club, abans de competir.

14 de març 2017

LA VENDA DEL CALENDARI ERÒTIC RECAPTA QUASI 500 € PEL C.N.CASTELLFOLLIT

Els nedadors i nedadores de l'equip absolut del C.N.Castellfollit que varen aparèixer despullats en unes artístiques fotografies en un calendari han aconseguit recaptar quasi 500 €. Aquest calendari que va sortir a la venda a finals de novembre se n'han venut 140, que un cop descomptat les despeses d'edició ha donat uns beneficis de quasi 500 €.
Aquesta quantitat es va fer entrega durant la Calçotada Popular que es va fer a la piscina aquest passat diumenge 12 de març. Va rebre aquest donatiu el President del Club Pere Vilà, que en nom de tot el Club va agrair i va reconèeixer que la donació arriba en un bon moment ja que aquests diners seran de gran ajuda. Així com també els va animar a continuar amb aquestes iniciatives en pro del club. Els nedadors absoluts es varen mostrar molt satisfets per l'experiència i sobretot per aportar el seu gra de sorra en ajudar a que el C.N.Castellfollit segueixi endavant. 

Imatge d'alguns nedadors que van fer el calendari, fent el lliurament dels diners recaptats en la seva venda.

Imatge de la pàgina principal del calendari


 ENCARA EN QUEDEN A LA VENDA , EN VOLS ? 
posat en contacte amb el club, o amb qualsevol nedador del club.



13 de març 2017

BON AMBIENT A L'ONZENA CALÇOTADA POPULAR DE CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

El Club Natació Castellfollit va celebrar el passat diumenge 12 de març, al migdia a la piscina, la Calçotada Popular que enguany arribava a la seva onzena edició.
Els assistents varen poder gaudir d'una autèntica calçotada: calçots amb la seva salsa, un exquisit plat de mongetes amb botifarra de perol i carn a la brasa i de postres crema catalana i un bon plat de maduixes amb nata.
Els assistents van passar una bona estona i bon ambient que acostuma a donar-se en aquestes festes típicament gastronòmiques.
Enguany la  setanta persones que  varen assistir a la calçotada es varen menjar quasi mil calçots.
El C.N.Castellfollit vol agrair la participació i col·laboració d'un bon grup de pares i nedadors/es que varen donar un cop de mà, ja que sense ells no seria possible organitzar un esdeveniment com aquest i a uns preus tan populars. Així com també agrair a la "Fundació La Fageda" per la donació de diferents tipus de productes pels postres.
També durant el dinar,  l'equip absolut del club que va protagonitzar un calendari, varen fer entregar al President del Club Pere Vilà de quasi 500 € en concepte de beneficis que ha aportat la venda del calendari.
Moltes gràcies a tothom !!!!
















08 de març 2017

Bons resultats per a La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca

El C.N.Castellfollit vol felicitar a "La Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca" pels magnífics resultats obtinguts enguany en les diferents rues on hi han participat. Només cal veure els nombrosos premis aconseguits.
Sant Feliu de Guixols: premi especial a la coreografia i 2on. premi de carrossa.
Platja d'Aro: 1er. premi al vestuari i 2on premi a la carrossa.
Olot: 2on premi.
Enhorabona a tots !!!!









Imatges de la Colla  "La Carnavalesca " d'Olot i Castellfollit de la Roca.

03 de març 2017

ELS NEDADORS DEL C.N.CASTELLFOLLIT ES POSEN EN FORMA AL GIMNÀS CROSSFIT LA GARROTXA

Un bon grup de nedadors i nedadores del C.N.Castellfollit varen gaudir, aquest passat dimecres, d'una sessió de preparació física diferent al Gimnàs CrossFit  La Garrotxa. La sessió va estar dirigida per l'instructor Geancarlo Reategui . També varen poder veure "in situ" com és una sessió d'aquesta nova modalitat de fer preparació física i que cada cop té més adeptes.
L'ambient distès, la diversió i els somriures varen ser també els autèntics protagonistes d'aquesta sessió.
El C.N.Castellfollit agraeix la col·laboració del Gimnàs CrossFit La Garrotxa de Les Preses i especialment a l'instructor Geancarlo Reategui.


Imatge dels nedadors just abans d' iniciar la sessió.


Imatge dels nedadors/ores enmig de la sessió i disfrutant del Crossfit.


Imatge fent altres exercicis i gaudint de la jornada.

02 de març 2017

CAMPUS/CASAL DE SETMANA SANTA

Durant les vacances escolars de Setmana Santa, el Club Natació Castellfollit organitza un Campus/Casal destinat als nedadors i nedadores del Club i a tots els nens i nenes a partir de 4 anys que els hi pugui interesar.
L'activitat es desenvoluparà a la Piscina Municipal de Sant Pere de Torelló els dies 10-11-12 i 13 d'abril (de dilluns a dijous) i l'horari serà de 8:30 h. a 13:00 h. El desplaçament es farà amb autocar.
A més de les sessions habituals d'entrenament i de físic, estan programades altres activitats i una sortida
Us adjuntem full informatiu.
Per qualsevol aclariment no dubteu en demanar-ho.

C.N.Castellfollit 
.................................................................................................................................................................


BONA ACTUACIÓ D'EN MARC GIFREU I L'AURA VILARRASA ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA ALEVÍ



Aquest passat cap de setmana, de divendres a diumenge, es va celebrar a les instal·lacions del C.N.Minorisa (Manresa) el Campionat de Catalunya de natació en categoria aleví. El C.N.Castellfollit hi estava present amb dos nedadors, l'Aura Vilarrasa i en Marc Gifreu. Els dos esportistes castellfollitencs varen tenir una bona actuació, millorant les seves marques personals en totes les proves que varen nedar, aconseguint bones classificacions. Cal destacar el  14è lloc aconseguit en la prova dels 400 mtes. estils per  l'Aura Vilarrasa que amb un temps de 5.52.06, rebaixant en setze segons la seva marca personal. Així com també destacaríem els 1.09.14 d'en Marc i  1.08.80 de l'Aura en la prova dels 100 mtes. lliures, baixant de la barrera psicològica dels 1.10 .
Enhorabona a tots dos i a l'Anna, la seva entrenadora.

Imatge dels dos nedadors que van participar en el Campionat de Catalunya, i enmig, l'entrenadora l'Anna Zamora.

Imatge dels dos nedadors a l'exterior del recinte on es va realitzar la competició.